Thuisonderwijs.... Dag 1

Hallo ouders, lieve jongens en meisjes,

Daar zijn we weer!! Hebben jullie allemaal een fijne gezellige vakantie gehad? Jammer genoeg kunnen we elkaar nog even niet zien, maar via deze weg willen juf Lianne en juf Astrid jullie een heeeeel gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! 2021 alweer!

Vanaf vandaag gaan we weer lekker met elkaar aan slag. We sturen weer elke dag een tweetal tips naar jullie papa en mama via deze app. Het is knap en leuk als je alle tips kunt uitvoeren, maar je moet natuurlijk met papa of mama even bekijken of dat allemaal lukt. Mochten jullie vragen of tips voor ons hebben mag je altijd mailen. Bellen kan ook, maar ook wij zijn niet alle dagen op school. We doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, ook al is het voor nu nog even op afstand.

De tips voor vandaag:

We beginnen rustig aan na de vakantie, hou vandaag anders nog maar lekker een pyjamadagje ??

We gaan lekker puzzelen. Probeer eens twee puzzels door elkaar te gooien om het nog een beetje moeilijker te maken voor jezelf.
Maak vandaag ook een mooie tekening van iets wat je in de vakantie hebt gedaan. Misschien wil papa of mama er wel wat woordjes bij schrijven zoals de juf ook altijd doet.

Is het jullie al gelukt om de Kerst-leesbingo vol te krijgen? Anders zou je misschien ook nog even lekker een boekje kunnen lezen en een kerstbal van de kerstboom kunnen kleuren.

Dat was het voor vandaag. We hopen dat jullie er ook weer met frisse moed tegenaan zullen gaan. Wij gaan er in ieder geval ons best voor doen om jullie weer te voorzien van leuke ideeën. Natuurlijk vinden we het nog steeds erg leuk om foto’s van jullie bezigheden te zien. We hebben weer een nieuw prikbord aangemaakt op Padlet.com. Dit is een online (afgeschermd) prikbord waar je heel eenvoudig een leuke foto of een berichtje kunt plaatsen. Iedereen van onze klas kan dit doen en bekijken. Via de link: https://padlet.com/aengelen/rkkyigq8zqa78ivn kun je op de Padlet van onze klas komen. Mocht de link niet werken, hij is ook terug te vinden in de eerder verstuurde mail of de link overtypen kan ook nog. Op die manier zien we elkaar toch nog een beetje.?? Foto’s en berichtjes mogen jullie ook naar ons mailen (lkoolen@skozok.nl en/of aengelen@skozok.nl).  

Succes!! En veel werk- en leerplezier!

Groetjes,

juf Lianne en juf Astrid

 

 

Terug naar overzicht