tijden hangouts

Beste ouders,
Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Het was fijn de kinderen vanmorgen door beeldbellen toch even te kunnen zien en spreken. Zo willen we voortaan elke (thuis)schooldag opstarten. Tijdens dit moment kan een instructie gegeven worden of we bespreken een les na. Als er op een dag nog een extra instructie nodig is, bellen we om 11.00 uur weer in. We zullen dit de kinderen ’s morgens vertellen. Het is dus fijn als uw kind om half negen (groep 5) of om negen uur (groep 6) klaar zit voor de hangouts-meeting.

Wij zijn ons er van bewust dat het lastig kan zijn om uw eigen werkzaamheden te combineren met het thuiswerken van de kinderen. Neem zeker contact met ons op als het niet lukt of als u meer hulp van ons nodig heeft.

Ook als de kinderen veel vragen hebben, laat ze vooral contact opnemen met ons. Met hangouts kunnen ze ons tijdens schooltijden altijd bereiken.

Verder hebben we op de Classroom een formulier geplaatst, dat kan helpen om een dag thuiswerken voor uw kind te structureren. U kunt het vinden bij de tegel ‘groep 5’ of ‘groep 6’ onder de naam: dagplanner.

Als u nog vragen, opmerkingen of feedback heeft, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groeten;
Janine en Leontine

Terug naar overzicht