Dag 4

Goedemorgen allemaal,

Hebben jullie lekker geslapen? Hoe laat waren jullie wakker? Kijk eens samen met papa of mama naar de klok. Hoe laat is het nu?

Hier zijn voor jullie weer de tips voor vandaag:

* Ga in je huis op zoek naar voorwerpen die de tijd aangeven of waarvan je tijd kunt aflezen. Zie je overal dezelfde tijd of wordt het op verschillende manieren aangegeven?
Teken maar eens op een blad wat je allemaal gevonden hebt.

* Nu je toch aan het zoeken bent in huis.. Ga ook maar eens op zoek naar voorwerpen die op elkaar rijmen. Bijvoorbeeld klok en blok. Leg de spulletjes allemaal op tafel, hussel ze even door elkaar en speel dan een gezellig potje memory. Geeft niks dat je alles al meteen ziet, het gaat nu om het rijmen.

Zoals de meeste van jullie al gezien hebben, wordt er volop leuks gedeeld op de Padlet van onze klas. We horen terug dat jullie dit een fijne en makkelijke manier van met elkaar communiceren vinden. Vandaar dat we vanaf komende maandag nog meer via Padlet willen gaan werken. Dat betekent ook dat we onze dagelijkse tips vanaf maandag op de Padlet gaan plaatsen en niet meer via deze app versturen. Foto’s, filmpjes en links kunnen op die manier ook veel gemakkelijker met jullie gedeeld worden.
Mocht het niet lukken om op onze Padlet te komen, stuur dan even een mailtje (aengelen@skozok.nl), dan zoeken we samen naar een oplossing!

Fijne dag!

Groetjes,

Juf Lianne en juf Astrid

Terug naar overzicht