We gaan weer beginnen!

Hallo (ouders van) Sophie, Sil, Juul, Lise, Guus, Sep, Sara, Sjoerd, Beer, Guus, Nynke, Niels, Saar, Bowe, Jur, Elodie, Anne, Timo, Jip, Thijs en Guus en een extra welkom voor Sabijn, zij is nieuw op St Jan.

De vakantie zit er weer (bijna) op. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het lekkere weer en het wakker worden zonder wekker..

Maandag 19 augustus gaan we weer beginnen. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!!

Juf Lianne is in de vakantie geholpen aan haar knie en zal de komende tijd nog even moeten revalideren. Op maandag en dinsdag zal juf Mandy haar vervangen tijdens haar afwezigheid. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Astrid in de groep.

Komende maandag verwelkomen we iedereen op de speelplaats. De kinderen van groep 1/2 worden opgewacht door juf Mandy (voor de kinderen een nieuw gezicht) en juf Rian.

De kinderen mogen een gevulde rugzak meebrengen met een fruithapje en drinken (voorzien van naam) voor de kleine pauze en een lunchpakketje voor de lunchpauze. Wij lunchen om 12.00 uur in de klas. De spullen hiervoor kunnen in de (koel)kast gezet worden.

En vergeet niet heeeeeeeeeel veel goede zin mee te brengen maandag!!

Tot volgende week,

groetjes juf Mandy en juf Astrid

Terug naar overzicht