dag 3 ..... daar zijn we weerrrr

Goedemorgen lieve kinderen, daar zijn we weer........

Wat hebben jullie superhard gewerkt gisteren zeg! Onze computer ontplofte bijna van al die mooie berichten en foto's!! Wij vinden het zo superleuk om jullie op de foto's te zien. Dan hoeven we jullie eigenlijk bijna niet te missen...... Wat we alleen merken is dat bij het doorsturen van de foto's naar elke juf apart het wel eens misgaat. Daarom willen we jullie vragen om de foto's vanaf nu naar jullie eigen juffen te sturen. Dan weten we zeker dat ze alle foto's ook goed kunnen zien en bewaren!! Dus de foto's mogen naar:  

lkoolen@skozok.nl  en aengelen@skozok.nl

Hier komen de tips van de dag.......

tip 1: Het is tijd voor een gymles dachten wij. In de foto zie je een gymbingo. Zorg ervoor dat je vandaag al deze moeilijke gymoefeningen gedaan hebt. Dan ben je straks weer topfit!! (Als je rennen op de trap een beetje eng vindt (of je papa of mama), mag je natuurlijk ook gewoon de trap op- en aflopen hé). Doe je sportkleren maar aan, en doe je best!! Als je het leuk vindt kun je ook nog een gymbingo voor je broertje, zusje, papa, mama, hond of konijn bedenken! Sport ze!!

tip 2: Er moet natuurlijk ook nog wel even gerekend worden....... Maak daarom 10 propjes van papier en doe ze in een bakje......ogen dicht............graai een paar propjes in je hand (of vraag papa of mama er wat in hun hand te doen)............. raad maar eens hoeveel er in je hand zitten ..... en niet stiekem kijken hoor!! Als het met 10 een beetje moeilijk (of makkelijk) is mag je natuurlijk ook een ander aantal gebruiken. 

Doei doei lieve kinderen en wij zijn weer benieuwd of het allemaal lukt!

Een hele hoge high-five van de juffen!!

Terug naar overzicht