Ex groep 8 leerlingen terug in groep 7/8

In de afgelopen maand zijn er al meerdere informatie avonden geweest op verschillende Middelbare scholen. De meeste ouders en leerlingen van groep 8, maar ook van groep 7, zijn volop bezig met zich te oriënteren . Welke scholen zijn er in onze omgeving, welk niveau past bij mijn kind, wat bieden de diverse scholen aan extra zorg of extra activiteiten. U snapt het al, om een goede keuze te kunnen maken, wil een ieder goed geïnformeerd zijn.

Vandaar dat  vandaag een aantal ex -leerlingen aan de huidige groep 7/8  kwamen vertellen over hun eerste ervaringen, op hun nieuwe school. Waar zijn ze tevreden over, hoe hebben zij de overgang naar de brugklas ervaren? Maar ook: waar moet je op letten als je in januari  de open dagen gaat bezoeken.

Het was zeker prachtig om te horen en te zien hoe onze ex-leerlingen hun informatie met onze huidige groep 7 en 8 hebben gedeeld. 

Juliette, Maxim, Sjors, Juul, Elle, Malin, Britt en Lieve hartelijk dank voor jullie komst en jullie presentaties. We hebben veel van jullie geleerd.

Terug naar overzicht