Eerste oudergesprek

  • Eerste oudergesprek

Beste ouders,

Op maandag 6 en dinsdag 7 november vinden op de St. Jan de eerste oudergesprekken plaats.

Bij ons op school is het de gewoonte om in die eerste gesprekken vooral de sociaal emotionele ontwikkeling  en het welbevinden  van het kind te bespreken. Want alleen als uw zoon of dochter ' lekker in zijn vel zit' en zich op zijn gemak voelt in de groep, zal hij of zij zich ook goed kunnen ontwikkelen op de andere gebieden. 

Naast de gebruikelijke verslaglegging over de ontwikkeling van ieder kind, is er aan het eind van het schooljaar ook nog een overdracht van de belangrijkste afspraken en gegevens naar de volgende of nieuwe leerkracht.  Als uw kind zich dan vervolgens niet zoals verwacht ontwikkelt op de cognitieve gebieden of er zijn bijzonderheden te melden op het didactische gebied dan wordt dat uiteraard ook besproken in dat eerste oudergesprek. En als er zaken opvallen of die veel vragen oproepen, wachten we echt niet tot dat eerste gesprek. En als u zich ongerust maakt over de ontwikkeling van uw kind, kunt u altijd even een afspraak maken met de leerkracht.

Dus reserveer alvast de data voor deze oudergesprek avonden in uw agenda. Informatie over de inschrijving voor deze gesprekken volgt nog per mail. 

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid

Hoe houden we 'vrijheid' levend bij kinderen?

Oude groep 8 en nieuwe groep 8

Oude groep 8 en nieuwe groep 8

Afscheid groep 8.

Heeze-Leende 75 jaar ...

Heeze-Leende 75 jaar bevrijdingsfeest

activiteiten rondom het 75-jarig bevrijdingsfeest van ...