Juffrouw Janske

  • Juffrouw Janske

Beste ouders, 

Zoals u misschien wel weet heeft juffrouw Janske naast haar onderwijskwaliteiten ook nog andere ambities. En deze liggen o.a. in haar eigen bedrijf 'Janske's Theater'.  In theater en zang kan zij al haar enthousiasme en ambities kwijt en dat kon zij perfect combineren met het onderwijs op de St. Jan. 

Deze maand echter heeft zij een aanbod gekregen om 'Kunst en Cultuur coördinator' te worden bij de gemeente Valkenswaard. En dit aanbod sluit nóg beter aan bij haar ambities, dan de combinatie 'Janske's Theater' en het lesgeven bij ons op de St. Jan. Dit plaatste Janske dan ook voor een moeilijke keuze, maar zij heeft uiteindelijk er voor gekozen om m.i.v. 1 april de St. Jan te verlaten en te starten in haar nieuwe functie van Kunst en Cultuur coördinator in  Valkenswaard. 

Wij gunnen haar deze baan uiteraard van harte en wensen haar hierin ook veel succes. Maar vinden het tegelijkertijd wel heel jammer dat we haar op de St. Jan moeten gaan missen. Want wij hebben haar ervaren als een heel enthousiaste en plezierige leerkracht en collega. Gelukkig hebben we juffrouw Lianne bereid gevonden om m.i.v. 1 april groep 1-2 de rest van het schooljaar full-time te begeleiden. Dus de zorg voor deze groep, is ondanks het vertrek van juffrouw Janske gewaarborgd. 

Namens het team wens ik juffrouw Janske nog fijne laatste weken op de St. Jan en veel succes met haar nieuwe baan.

Mári Kokke

Terug naar het overzicht

75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid

Hoe houden we 'vrijheid' levend bij kinderen?

Oude groep 8 en nieuwe groep 8

Oude groep 8 en nieuwe groep 8

Afscheid groep 8.

Heeze-Leende 75 jaar ...

Heeze-Leende 75 jaar bevrijdingsfeest

activiteiten rondom het 75-jarig bevrijdingsfeest van ...