Kerstviering 2017

  • Kerstviering 2017

Beste ouders, 

Donderdagavond was er een heel sfeervolle Kerstviering op de St. Jan. Kinderen van groep 7-8 hadden onder begeleiding van de leerkrachten een aantal onderdelen van het Kerstverhaal in gestudeerd.  Alle ouders (en andere familie) konden die avond deel nemen aan de herdertjestocht.

Nadat de herauten de reden van de tocht hadden aangekondigd ging de 'herdertjes tocht' van start. Men kon zien hoe Maria en Jozef probeerden een slaapplaats voor de nacht te vinden,  de herders die in het veld lagen en samen met het publiek  'de herdertjes lagen bij nachten' zongen en de drie wijzen die de ster zagen.  Langs de kant van de route hadden ook de buurtbewoners hun bijdrage g. Kandelaars , kaarsen en vuurkorven zorgden voor nog meer sfeer en er werden zelfs kerstkoekjes uitgedeeld. De engelen verzorgden nog een heel mooie dans en tot slot werden Jozef en Maria op het schoolplein aangetroffen in de stal met hun pasgeboren kindje Jezus. 

In de school werden de 'reizigers ' ontvangen met  Glühwein en allerlei lekkers dat door de kinderen en hun ouders werd aangeboden. En het Strijps kapelleke zorgde weer voor de muzikale noot tijdens deze geslaagde Kerstviering. Via https://www.heeze24.nl/voorpagina kunt u nog meer foto's zien van de herdertjestocht.

Allemaal hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan deze sfeervolle Kerstviering. De kinderen hebben er van genoten. 

Namens het team, wens ik u allemaal hele fijne feestdagen en veel geluk in 2018. 

Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.