Tennis clinic

  • Tennis clinic

Beste ouders van groep 3 t/m 8,

Op woensdag 14 maart hebben de kinderen van groep 3, 4 en 5 van De Triangel en groep 3 t/m 6 van de St. Jan een tennisclinic bij TC Leende gevolgd. Wat was het gezellig, sportief en zonnig!!

Deze tweejaarlijks terugkerende clinic is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met de tennissport. Dat doen we door ze de basisslagen te laten oefenen (forehand en backhand) en wat spelletjes met racket en tennisbal, zodat ze ervaren dat tennis voor iedereen is!

78 leerlingen uit Leende en 61 uit Leenderstrijp zijn op deze morgen op onze banen actief geweest; voor velen was het de eerste keer dat ze een racket in hun handen hadden (en laten we hopen niet de laatste keer!). De begeleiding door onze vrijwilligers zorgde ervoor dat het bij alle kinderen op hun eigen niveau lukte en dat ze veel plezier hadden.

Als uw kinderen meer willen weten over onze club: stuur een mail naar jeugdcommissie@tcleende.nl. Kom een keer meedoen met een training. Kom kijken bij de eerstvolgende Worldtour (tenniscompetitie voor de basisschool) op 2 april tussen 9 en 11 uur,of bij de finale van de clubkampioenschappen, ook op 2 april, van 13 tot 15 uur.  

Oproep aan alle kinderen: in de meivakantie, op woensdag 9 mei, is er een open tennisochtend van 10 tot 12 voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Meldt je aan via jeugdcommissie@tcleende.nl, met een vriendje of vriendinnetje. Wij zorgen voor rackets.

Lekker uitproberen en rondkijken bij onze club. Doe je mee?

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.