Aanbod Were Di Academy

  • Aanbod Were Di Academy

Beste ouder/verzorger,

Vanaf dit schooljaar, 2018-2019, kunnen ook de kinderen die in Leende en Leenderstrijp in groep 3 t/m 8 op de basisschool zitten, deelnemen aan de Were Di Kids of Junior Academy. De Kids Academy is voor alle kinderen van groep 3 t/m 5 en de Junior Academy is voor alle kinderen van groep 6 t/m 8. De Academy bestaat uit een gaaf aanbod van sport en cultuur cursussen die uw kind(eren) kunnen bijwonen tegen een scherp tarief. Van tennis tot koken: het is allemaal mogelijk binnen de Academy!

De Academy is een samenwerking tussen de gemeente Valkenswaard, de gemeente Heeze-Leende en scholengemeenschap Were Di. Zij hebben de handen ineen geslagen om een super gaaf aanbod van verschillende sport- en cultuuractiviteiten samen te stellen waaraan uw kinderen kunnen deelnemen!

Op maandag 7 januari 2019 zullen de boekjes van de Kids en Junior Academy blok 3 en 4 worden uitgedeeld aan alle kinderen van groep 3 t/m 8 in Leende en Leenderstrijp.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast weten wat het aanbod is? Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende site voor meer informatie! Voor vragen kunt u mailen naar Joeri van Hoof, j.v.hoof@heeze-leende.nl. Inschrijven kan vanaf maandag 7 januari 2019.

Kids Academy    https://www.valkenswaard.nl/sport/were-di-kids-academy_42133/

Junior Academy https://www.valkenswaard.nl/sport/were-di-junior-academy_42489/

 

Met vriendelijke groet,

De sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende

Joeri van Hoof

Dominique Palmen

 

Terug naar het overzicht

Herinneringstegel van ...

Herinneringstegel van ex-groep 8 leerlingen geplaatst op de speelplaats

Afscheidstegel groep 8.

Goed gezien !!!

Goed gezien !!!

Fietsers weer zichtbaar in het verkeer.

Schoolfruit

Schoolfruit

Het schoolfruit komt er weer aan.