cadeautjes voor kinderen in Gambia

  • cadeautjes voor kinderen in Gambia

Beste ouders,

Sinterklaas is alweer vertrokken en de eerste Kerstversieringen komen al tevoorschijn. Ja, de feestmaand december is in volle gang. Een maand vol gezelligheid, sfeer en cadeautjes  om dit te vieren. 

Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Cadeautjes krijgen de kinderen in Gambia eigenlijk nooit!! Dus heeft u toch goed bruikbaar speelgoed, schoolspullen of toiletartikelen 'over' en wilt u kinderen in Gambia daarmee een plezier doen? De kinderen daar zijn heel blij met tekenspulletjes, kleine speelgoedartikelen, voetbalschoenen of -kleren, etc. Liefst geen breekbare spullen en ook geen boeken. Het is fijn als u de spullen in een versierde schoenendoos doet, en op de doos schrijft of het voor een jongen of meisje bedoeld is, en voor welke leeftijd ongeveer.

U kunt de dozen dan  inleveren op school.   De dozen met cadeautjes mogen op het podium bij de kerstbomen en het bankje neergezet worden. Zo maken we het sfeertje van kerst nog completer in school.  Vlak voor kerst worden de dozen opgehaald en verscheept naar Gambia. Daar worden ze 6 tot 8 weken later uitgedeeld. U maakt hier kinderen in Gambia echt ontzettend blij mee!! 

Hartelijk dank voor jullie medewerking, 

Namens  Mieke van den Heuvel van het project Gambia:  Mári Kokke

Terug naar het overzicht

75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid

Hoe houden we 'vrijheid' levend bij kinderen?

Oude groep 8 en nieuwe groep 8

Oude groep 8 en nieuwe groep 8

Afscheid groep 8.

Heeze-Leende 75 jaar ...

Heeze-Leende 75 jaar bevrijdingsfeest

activiteiten rondom het 75-jarig bevrijdingsfeest van ...