fantastische opbrengst kerstmarkt

  • fantastische opbrengst kerstmarkt

Wat was het een gezellig kerstfeest gisteren!! En wat was het een drukte.... Overal waren kinderen druk met verkopen, dansen, nagels lakken, knutselen, muziek spelen, spelletjes doen, foto's maken en nog veel meer. En al die kinderen hadden hun papa's, mama's, opa's, oma's, oppas en buren meegebracht. Het hele dorp was op de been! Zelfs de kerstman was van de partij! Het Strijps Kapelleke speelde de sterren van de hemel. Iedereen die binnen aan activiteiten deelnam genoot van deze mooie kerstklanken.  Buiten werd gesmuld van een heerlijk warm drankje en hapje en intussen genoten van alle optredens. Als klapper op de vuurpijl mochten we ook veel prijzen weggeven tijdens de loterij. Er waren geweldige prijzen die allemaal geschonken waren door lokale ondernemers. Zo fantastisch!! De kerstmarkten in Duitsland waren er niks bij. Zo druk, zo gezellig, zo sfeervol!

Al die bezoekers van onze kerstmarkt samen hebben heel veel geld uitgegeven om ons te helpen een nieuw speeltoestel te kopen. Met heel veel trots kunnen we u vertellen dat de markt een fantastisch bedrag van € 1307,60 heeft opgeleverd!!! Daar hebben de Vrienden van St Jan, die voor elk verkocht boek en nieuwe aanmelding ook nog doneerde, nog eens een bedrag van € 285,- aan toegevoegd.

We hebben dus maar liefst bijna € 1600,- gekregen gisteravond. Daarvoor willen we iedereen heel hartelijk danken. Wij gaan de kinderen superblij maken met een mooi nieuw speeltoestel!! 

Een extra bedankje (lees: ENORME DANK) willen we nog even kwijt aan onze ouderraad. Zij hebben alles perfect bedacht, voorbereid en uitgevoerd! Dank je wel voor jullie inzet, jullie tijd en jullie creativiteit.

Nogmaals veel dank aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan deze avond. We hebben weer gezien waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn!!   Team Bs St Jan

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.