Kerstmarkt 2018

  • Kerstmarkt 2018

Beste ouders,

Het is weer december. Nu Sint het land uit is zijn we al druk bezig met de plannen rondom kerstmis. Dit jaar hebben we gekozen voor een kerstmarkt op:
donderdag 20 december van 18.00-20.00u.
Ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms, broers en zussen zijn allen van harte uitgenodigd voor dit gezellige samenzijn.

Tijdens de kerstmarkt zijn er kerstknutselwerkjes te koop van de kinderen. In eerste instantie kunnen de ouders tegen een zelf te bepalen bedrag de werkjes van hun kind(eren) kopen.
Ook zijn er een aantal werkjes voor de ‘vrije verkoop’.

Daarnaast zijn er een aantal activiteiten voor de kinderen. Bij aankomst is er een strippenkaart te koop voor €2,- per stuk. Met deze strippenkaart kunnen de kinderen spelletjes doen, een wenskaart voor in de wensboom schrijven, knutselen, een kleine versnapering nuttigen en nog meer leuke dingen. De leerlingen van groep 7-8 helpen met de verkoop en de activiteiten op deze gezellige avond.

Op de markt staan kraampjes met eten en drinken voor een bedrag van €0,50.
Wilt u met uw gezin samen met de kerstman op de foto……dat kan!!
Het Strijps-Kapelleke zorgt voor een muzikale kerstsfeer. Ook zullen er een aantal optredens zijn van kinderen van onze school.
Om 19.15/19.30u start de loterij met fantastische prijzen van lokale ondernemers! Deze lootjes kunt u voor €0,50 kopen tijdens de kerstmarkt.

De opbrengsten van de kerstmarkt gaat dit jaar naar onze eigen school. Het plastic kleutertoestel moet vervangen worden. We zouden graag hiervoor in de plaats een houten speeltoestel willen voor de onderbouw. Hiervoor hebben we geld ingezameld voor Jantje Beton maar helaas is dit nog niet voldoende. Dus we hopen op een grote opkomst tijdens de kerstmarkt zodat we dit kunnen realiseren. Mocht er een bedrag over zijn dan gaat dit bedrag naar een goed doel!

Op donderdag 20 december zijn de kinderen om 12.00u vrij. In plaats daarvan verwachten wij alle kinderen bij de kerstmarkt. Op deze avond zijn de ouders/ verzorgers verantwoordelijk voor de kinderen.

We hopen u allen te zien bij deze gezellige kerstmarkt!! Heeft u vragen kunt u terecht bij juf Lianne (groep 1/2) of juf Hebe (groep 7/8)

Met vriendelijke groet,

Team Sint Jan

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.