Landelijke Onderwijs stakingsdag vrijdag 15 maart

  • Landelijke Onderwijs stakingsdag vrijdag 15 maart

Beste ouders,

Dagelijks worden we geconfronteerd met de tekorten in het onderwijs. Te grote groepen, geen vervangers beschikbaar, vacatures die niet ingevuld kunnen worden en mede daardoor een continu stijgende werkdruk, met uitval van leerkrachten tot gevolg. Alles veroorzaakt door jarenlang gebrekkige en achterstallige investeringen in het onderwijs vanuit het ministerie van onderwijs. 

Het team heeft besloten géén gebruik te maken van hun stakingsrecht. Bij een staking zouden wij de problemen verschuiven naar u als ouder. En dat willen we juist niet. Wij willen graag uw begrip en medewerking!! 

Daarom willen wij u dringend vragen om 5 minuten van uw tijd beschikbaar te stellen voor het invullen van een Petitie. Deze kunt u vinden op: www.investeer-in-onderwijs.nl  die u als sympathisant kunt ondertekenen.

Als deze petitie massaal wordt ondertekend geeft dat een signaal af aan de politieke partijen dat de noodzaak van serieuze investeringen in het onderwijs, landelijk gedragen worden. En alleen dan hebben we een kans op échte aandacht voor het belang van het onderwijs.

Wij rekenen op uw medewerking!!

Namens het team én de kinderen: Mári Kokke
 

Terug naar het overzicht

Het schooljaar begint, maar ...

Het schooljaar begint, maar wel met beperkingen.

Met welke beperkingen starten we?

Woeste Willem

Woeste Willem

Lezen kan ook leuk zijn!!

Eindelijk de groep weer bij ...

Eindelijk de groep weer bij elkaar.

De eerste dag de groep kinderen weer compleet.