Aangescherpt RIVM advies

  • Aangescherpt RIVM advies

Beste ouders, 

Hierbij willen wij een beroep doen op uw mede verantwoordelijkheid om het verspreiden van het Corona virus tegen te gaan. Daarom nogmaals het dringende verzoek om snotterende, verkouden, hoestende of niezende  kinderen of kinderen met ademhalingsproblemen (niet veroorzaakt door bijvoorbeeld Astma) thuis te houden. Deze kinderen kunnen ook drager zijn van het virus, zonder daar zelf veel last van te hebben én het dus ook verspreiden. Daarnaast zijn zij, doordat ze al 'ziekelijk' zijn, ook meer vatbaar voor virussen. 

Het nadrukkelijke advies vanuit RIVM en bestuur Skozok luidt niet voor niets om kinderen met de genoemde klachten thuis te houden (=ziek te melden). Ook leerkrachten, stagiaires en vrijwilligers, zijn verzocht met deze klachten preventief thuis te blijven.  Dit kan er voor zorgen dat er alternatieve programma's ingezet moeten worden voor de groepen waarvan de leerkracht thuis moet blijven. Groepen worden NIET samengevoegd omdat dat, het mógelijke risico van verspreiding van virussen juist vergroot. 

Hoe lang deze richtlijn van het RIVM geldig blijft, óf verzwakt wordt óf nog strenger wordt, is afwachten. Maar wij houden u op de hoogte.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.