De school deels weer begonnen.

  • De school deels weer begonnen.

Beste ouders,

De eerste week van het deeltijd onderwijs is al weer voorbij. Wat waren de kinderen enthousiast!! Blij om hun klasgenootjes weer te zien, weer samen te kunnen spelen en 'gewoon'  weer naar school te gaan.  En dat geldt ook voor de leerkrachten. Want juist voor het contact met de kinderen hebben zij voor dit beroep gekozen. 

Maar écht gewoon is het natuurlijk niet. Het is maar twee dagen en er is maar de helft van de groep aanwezig. Sommige kinderen hebben méér aan hun thuiswerk besteed dan anderen en sommigen hebben juist de begeleiding van de leerkracht gemist. Maar het was al bij al wel een geslaagde week, waarin we weer aansluiten bij het niveau van de kinderen, na ze 8 weken niet gezien en begeleid te hebben. 

En dat deze herstart succesvol was, hebben wij nadrukkelijk ook aan u als ouders te danken. U toonde echt begrip voor alle maatregelen die we hebben moeten treffen. De social distance tussen ouders en leerkrachten werd prima gehandhaafd en ook de kinderen hielden heel goed afstand tot de volwassenen. Echt heel opvallend. En ook  aan de andere ingangen, de andere plaatsen in de groep en het andere lesrooster, waren de kinderen héél snel gewend.

Dank jullie wel voor jullie medewerking en begrip. En hoe het vanaf 1 of 8 juni verder gaat??? Dat weten wij op dit moment ook nog niet. Maar voor nu gaan we er samen met de kinderen weer vol tegen aan. 

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.