Einde vakantie, start schooljaar.

  • Einde vakantie, start schooljaar.

Beste ouders,

Maandag is de vakantie ook voor de kinderen dan toch écht voorbij.  En dat zal vast wel even wennen zijn. Ze moeten toch even overschakelen van het vakantie ritme naar de school routine. Van uitslapen, rustig aan doen en later naar bed, naar op vaste tijd wakker worden, naar school, weer rekening houden met meer dan 20 kinderen en 's avonds weer op tijd gaan slapen. En dat zal zeker die eerste week best wel veel energie vragen, maar tegelijkertijd zijn zo ook weer terug bij hun schoolvriendjes.

Ook voor u als ouder geeft dat weer andere zaken om rekening mee te houden, maar als team zijn we volledig voorbereid en willen we ook dit jaar er voor zorgen dat we samen met ú en uw kind(eren) met plezier sámen werken aan de ontwikkeling van de kinderen.

En dat sámen met ú, en hóe wij dat willen doen, wordt besproken tijdens de Startavond die voor de Talententoren plaats vind op dinsdag 10 september (van 19.00-19.30 uur, van 19.30-20.00 uur en van 20.00-20.30 uur. Voor de St. Jan op donderdag 12 september en voor de Triangel op maandag 16 september. (Bij beide scholen van 18.30-19.15 uur, van 19.15-19.45 uur en van 19.45-20.15 uur.) Er zullen dus 3 sessies zijn. De eerste en de derde sessie in de groep naar keuze en de 2de sessie zal verzorgd worden door directie en K.O.-er. Het onderwerp is dan de nieuwe rapportage waarbij heel nadrukkelijk aandacht is voor de leervoorwaarden (de Executieve functies) die bij ieder kind ontwikkeld moeten worden. Leer voorwaarden waar wij graag sámen met u en uw kind aan willen werken. 

We zien u graag op de Start avond en geven aan het deel over de nieuwe rapportage een inhoudelijke start tijdens de Kind-ouder gesprekken (groep 3 t/m 8) die plaats vinden in de week van 30 september t/m 4 oktober. 

Neemt u deze data op in uw agenda? Allemaal een heel fijn schooljaar toegewenst:

Namens de teams: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.