Rabo Club-support voor school

  • Rabo Club-support voor school

Beste ouders,

Vanaf vrijdag 27 september kunt u ons helpen een leuk extra bedrag voor school binnen te halen. De actie van de Rabobank: ClubSupport (voorheen: Steuntje in de Rug) gaat dan weer van start. Alle leden van de Rabobank mogen dan stemmen op clubs en verenigingen uit de omgeving. Elke stem staat voor een bedrag. Dat bedrag ontvangt de club of vereniging en mogen zij besteden aan een eigen doel. Onze "Vrienden van St Jan" (waar ook de ouderraad onder valt) zijn ook uitgekozen als deelnemende vereniging.

Bent u dus lid van de Rabobank, dan vragen wij u om uw stem!! Binnenkort zult u via de Rabobank de info krijgen hoe u uw stem kunt uitbrengen. Hieronder vindt u de tekst van de Rabo zelf:

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Mogen wij op uw stem rekenen?

Alvast bedankt, namens de ouderraad, de Vrienden van St Jan en het team van Bs St Jan

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.