Stakingsactie goed verlopen

  • Stakingsactie goed verlopen

Beste ouders, 

Woensdag heeft de landelijke onderwijs manifestatie plaats gevonden. Het was deze keer níet de bedoeling om alle stakers naar Den Haag te krijgen. De insteek was vooral om via Social Media zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan de argumenten voor deze actie. En dat is zowel via televisie en de pers, als via Facebook en deze website, aardig gelukt.

Daarnaast  was er de mogelijkheid om naar een lokale manifestatie te gaan zoals bij de Effenaar in Eindhoven. Daar was het zo druk dat de Effenaar zelf al heel snel vol was en de overige stakers op het plein vóór de Effenaar via een groot scherm alles konden volgen.  Vakbonden en lokale politici spraken hun steun uit voor onze actie. Dit in tegenstelling tot onze premier Mark Rutte, die heel veel 'topprioriteiten' heeft, maar waar Onderwijs helaas géén deel van uit maakt

De leerkrachten die op woensdag werken van ons team, waren te vinden op dit plein voor de Effenaar en juffrouw Hebe liep samen met haar kinderen mee in de protestmars in Venlo.

Namens het team wil ik u hartelijk danken voor uw begrip en we hopen dat de politiek gaat inzien dat er écht iets moet gebeuren om er voor te zorgen dat er ook de komende jaren nog voldoende leerkrachten zijn om te zorgen voor góed en waardevol onderwijs. 

Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.