wegafsluitingen rondom school

  • wegafsluitingen rondom school

Beste ouders,

Vanaf maandag a.s wordt er op diverse plekken op de Strijperstraat aan de weg gewerkt. Dit betekent dat er een aantal stukken afgesloten gaan worden. Dit zijn ook stukken die heel vlak bij school liggen. Wij willen u daarom vragen om EXTRA aandacht voor de veiligheid van de kinderen te hebben tijdens het brengen en halen.

Voor alle ouders die vanuit de richting van Leende komen willen we dringend vragen om via de Hoogeindscheweg naar de parkeerplaats bij school te rijden en die ook weer op dezelfde manier te verlaten, en de Strijperstraat zoveel mogelijk te vermijden.  Bij het gebruik van de parkeerplaats is het fijn als u de smalle inrit gebruikt om hem op te rijden (naast de huizen) en via de grote uitrit hem te verlaten (soort eenrichtingsverkeer...)

Voor de ouders die vanuit Strijp komen is dat lastig. Hen willen we vragen om in ieder geval NIET op het kruispunt bij school te parkeren en ook NIET in het Klooster. Het zou fijn zijn als u de auto ietsje verder van het kruispunt af neer zou willen zetten, zodat het kruispunt echt vrij blijft.... Het fijnst zou natuurlijk zijn als u met de fiets of te voet zou willen komen. Laten we het samen zo veilig mogelijk houden!! 

Wilt u dit bericht ook doorgeven aan anderen die uw kind ophalen van school? De wegwerkzaamheden gaan tot eind oktober door.....

Alvast bedankt voor uw medewerking! Team Bs St Jan

 

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.