Fijn om weer op school te zijn

  • Fijn om weer op school te zijn

Beste ouders, 

We ervaren bij de kinderen dat ze weer genieten, van het weer samen op school zijn. Wij hebben de kinderen gemist en zij ons én hun klasgenootjes. Zij hebben vooral hun klasgenoten gemist. Het samen spelen en samen werken. Maar ook de regelmaat en de structuur die het onderwijs biedt. 

  • Vaste afspraken om het samen zijn ook voor iedereen plezierig en leerzaam te laten zijn.
  • Rekening houden met elkaar én elkaar helpen.
  • De gezamenlijke life instructie en de mogelijkheid om direct door klasgenoten of leerkracht geholpen te worden.
  • En het sámen werken aan een goede sfeer in de groep en samen werken aan de aangeboden lesstof.

Tegelijkertijd is het weer even wennen voor een aantal kinderen. Ze hebben immers lange tijd met veel minder mensen te maken gehad. Geen klasgenoten, geen leerkrachten, noem het maar op. En dat kan toch even wennen zijn. Maar ze pakken de draad razendsnel weer op en dat is mooi om te zien. 

Alle ouders ook weer bedankt voor hun positieve medewerking. Denk maar aan het dírect thuis houden van kinderen als er mógelijk binnen het gezin kans is op een Corona besmetting en het direct doorgeven van daadwerkelijke besmettingen aan de directie. Maar ook het onderling afstand houden bij het brengen en halen van de kinderen. Het meegeven van mondkapjes aan de kinderen van groep 5-6 en 7-8. Al zou dit maar voor 20 % zorgen voor minder kans op onderlinge besmetting, alle kleine beetjes tellen én het zorgt ook voor een stukje bewustzijn. Net zo goed als het regelmatig handen wassen en het gescheiden van andere groepen, buiten spelen.

We hopen, mede dankzij ieders medewerking, nog heel lang te kunnen genieten van het  'gewoon' onderwijs op school verzorgen.

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Vrijdag geen afstandsonderwijs

Vrijdag geen afstandsonderwijs

Vrijdag geen afstandsonderwijs