Inschrijven nieuwe leerlingen

  • Inschrijven nieuwe leerlingen

Beste ouders van toekomstige leerlingen.

Zoals in de week vóór de voorjaarsvakantie in de Parel stond, is er dit jaar geen centrale Open dag voor ouders van toekomstige leerlingen. Wél is er de mogelijkheid voor ouders die de school nog niet kennen, om via een mail aan de directie (mkokke@skozok.nl) een persoonlijke afspraak te maken voor een rondleiding. 

Het gaat dan om kinderen die van een andere school afkomstig zijn,  óf om kinderen die vóór 1 oktober 2022  vier jaar worden.

Omdat wij op basis van het aantal kinderen dat op 1 april a.s. is ingeschreven, het budget voor leerkrachten krijgen, is het belangrijk dat vóór 1 april alle toekomstige leerlingen zijn ingeschreven. Dus mocht u een zoon of dochter hebben die voor 1 oktober 2022 vier jaar wordt, neem dan z.s.m. contact op met het hierboven vermelde email adres voor een rondleiding. Óf schrijf uw kind in via het aanmeldformulier op de website. 

Kent u mensen in uw omgeving, familie, buren of kennissen die een kind hebben die in deze categorie hoort, wilt u hen dan op de hoogte brengen van dit bericht? 

Met vriendelijke dank:

Mári Kokke (directeur bs. St. Jan en bs. de Talententoren)

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.

Vrijdag geen afstandsonderwijs

Vrijdag geen afstandsonderwijs

Vrijdag geen afstandsonderwijs