Scholen nog steeds dicht

  • Scholen nog steeds dicht

Beste ouders,

U heeft het vast wel via de media gehoord, de scholen mogen voorlopig nog niet open. De datum die nu (nog) geldt voor het weer open gaan van de basisscholen is 8 februari... Voor de school, de kinderen en voor u als ouders, niet bepaald goed nieuws.  We begrijpen de argumenten voor de verlenging van de sluiting, maar het beste digitale onderwijs kan nooit het normale fysieke onderwijs vervangen. 

Wij blijven onze uiterste best doen om zo optimaal mogelijk digitaal onderwijs te verzorgen en tegelijkertijd de kinderen van de noodopvang te begeleiden. Voor de noodopvang van volgende week, kunt u uw kinderen nog tót a.s. vrijdag 17.00 uur opgeven. Maar alleen als een van beide ouders een beroep heeft in de 'vitale sector' en alleen als het echt niet anders kan.  En laten we vooral hopen dat dit niet nog veel langer gaat duren.

Ook de gym leerkrachten willen graag hun steentje  bijdragen aan het thuisonderwijs. Want de hele dag aan de computer of laptop is ook niet de bedoeling. Daarom hieronder drie manieren om filmpjes te bekijken hoe de kinderen bijvoorbeeld 's middags ook nog op een plezierige manier lichámelijk actief kunnen zijn. Veel succes allemaal!!

Youtube: sportconsulenten Heeze-Leende OF Instagram: sportiefheezeleende OF Website: www.sportiefheeze-leende.nl

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer

Veilig in het verkeer voor jong en iets minder jong.

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen vóór 1 april.

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn

Fijn om weer op school te zijn.